Expertise


Van der Lans Consultancy heeft een uitgebreide kennis op het gebied van inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenregelingen.

Wij zijn bekend met de werkwijze, organisatie en producten van verzekeraars en van de bedrijfstakpensioenfondsen.

Daarnaast houden wij ons op de hoogte van de ontwikkelingen in de Sociale Verzekeringswetten. Door Permanente Educatie, verplicht gesteld in de Wet Financieel Toezicht, blijven wij actueel in ons kennisniveau.

Wim van der Lans is volgens de Wet financieel toezicht (Wft) gecertificeerd pensioenadviseur.

Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM)

De AFM houdt namens de overheid toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van - onder meer - financiŽle dienstverleners.
Van der Lans Consultancy is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12039817.
Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (KifiD)

Van der Lans Consultancy is aangesloten bij het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening KifiD onder nummer 300.014620.

Kamer van Koophandel (KvK)

Van der Lans Consultancy staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Rotterdam onder nummer 51333066.

Dienstverleningsdocument

Voordat wij voor u aan het werk gaan oriŽnteren wij ons, geheel vrijblijvend, waarvoor u ons heeft benaderd en wat wij voor u kunnen betekenen. U krijgt in ons eerste gesprek van ons algemene informatie, waaronder in ieder geval de dienstverleningsdocumenten Pensioen, Risico en Vermogen.

Als u besloten heeft gebruik te willen maken van onze diensten, inventariseren en analyseren wij uw wensen en doelen, uw financiŽle positie, uw kennis en ervaring op financieel gebied en uw risicobereidheid. Aan de hand daarvan stellen wij een klantprofiel op als basis voor een gedegen en passend advies. Dit advies ontvangt u in schriftelijke vorm en zal persoonlijk aan u worden toegelicht.


Klanten over ons

Still

“Wim van der Lans is al vele jaren onze (pensioen)adviseur. Onze medewerkers krijgen (pensioen) advies op maat en daarnaast hebben we heel veel geld kunnen besparen.

Hij is altijd op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen en adviseert ons en onze medewerkers hier goed in. Daarom zijn we erg tevreden en kunnen we Wim voor iedereen aanbevelen.”

Vincent Halma,
Vice President Sales West Europe
- STILL International